Dara Ó Briain - Slagthuset, Malmö, Malmö

Dara Ó Briain - Slagthuset, Malmö v Slagthuset

18.5.
18.5.2019 19:30
Slagthuset
Jörgen Kocksgatan 7 A, Malmö, Sweden
Zobrazit akci na Facebooku
https://www.facebook.com/events/1805497362867355

Dara Ó Briain – ”Voice of Reason”

Nu kommer han äntligen tillbaka till Sverige. Irländske komikern och programledaren Dara Ó Briain har kallats både britterna mest älskade irländare och Irlands störta export efter Guinness. Sist han var i Sverige för tre år sedan uppträdde han för utsålda hus i Stockholm och Göteborg.

Den här gången har han inkluderat även Malmö i spelplanen när han nästa vår kommer tillbaka till Sverige med sin nya show ”Voice of Reason”. Den 12 maj uppträder Dara Ó Briain på Konserhuset i Göteborg, den 16 maj på China Teatern i Stockholm och den 18 maj på Slagthuset i Malmö. Biljetterna släpps den 15 augusti.

Dara Ó Briain älskas av publik och kritiker för sina klockrena iakttagelser av det absurda i vardagen och sin naturliga, rättframma stil som träffar mitt i prick. Han levererar kvicka och vågade anekdoter och han älskar att munhuggas med sin publik. Sedan genombrottet i början av 2000-talet har den prisbelönte komikern uppträtt för utsålda hus både på Irland, i Storbritannien och runt om i världen från Shanghai till Stavanger.

Dara inledde sin TV-karriär redan på 90-talet som barnprogramledare och har också varit programledare för ett otal brittiska underhållningsprogram på BBC – bland annat den brittiska versionen av ”The Apprentice” i fem år, men där slutar alla likheter med Donald Trump.

Det är inte bara Daras underfundiga humor som gjort att han är flitigt anlitad av en av världens största TV-kanaler. Han är också programledare för dokumentärer och har haft sin egen vetenskaps­serie på BBC One. Dara Ó Briains entusiastiska intresse för vetenskap är uppenbart i en fantastisk dokumentär som sändes på BBC One för tre år sedan där han intervjuade Stephen Hawking. Vad många inte känner till är att Ó Briain innan han begav sin in på stand up-banan tog examen i både matematik och teoretisk fysik vid universitet i Dublin.

Více akcí 18.5.2019

Dara Ó Briain - Slagthuset, Malmö, Malmö
18.5.2019 Informace
Dara Ó Briain - Slagthuset, Malmö
Music From Jamaica, Lille
18.5.2019 Informace
Music From Jamaica
Zobrazit více akcí 18.5.2019

Více akcí ze žánru pop

Barbarskej Čoch - Praha, Prague
4.10.2019 Informace
Barbarskej Čoch - Praha
Program klubowy - Estrada stagebar Bydgoszcz, Bydgoszcz
1.9.2026 Informace
Program klubowy - Estrada stagebar Bydgoszcz
Die Höhner - live und exklusiv!, Hamm
28.9.2019 Informace
Die Höhner - live und exklusiv!
Rock of Ages Live at the Horse & Groom, Doncaster
26.7.2019 Informace
Rock of Ages Live at the Horse & Groom
Zobrazit více akcí ze žánru pop
Přehrát všechny uložené skladby
Objevuj
Právě posloucháš
Tvoje hudba

Pro uložení hudby se přihlašte nebo registrujte.

00:00 / 00:00