Friedman & Mortazavi (DE/IR) at ALICE v ALICE cph

24.3.
24.3.2018 19:00
ALICE cph
Nørre Allé 7, København, Denmark
Zobrazit akci na Facebooku
https://www.facebook.com/events/536849276693695

Den elektroniske musiker Burnt Friedman og den iranske mestermusiker Mohammad Reza Mortazavi finder fælles grund i udforskninger af tranceskabende, cykliske rytmer

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

Døre kl. 20 / Koncert kl. 21

Billet i forsalg:
Køb billet: http://burl.nu/0xoyht
Lyt/Se: http://bit.ly/2CFtpep

Koncerten foregår på ALICE cph - Københavns nye kraftcenter for grænsesøgende musik, født gennem en fusion af Global og Jazzhouse. ALICE åbner februar 2018.

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

Skæve, cykliske rytmer danner grundstenen i Friedman & Mortazavis trancedannende og ekstatiske musik. Samarbejdet mellem de ikoniske musikere resulterede i november i deres første fælles plade, den kritikerroste, “Yek”. På den persiske håndtromme, tonbak, brillerer Mortazavi med en ekstrem akustisk spændevidde, der fusionerer symbiotisk med Friedmans polyrytmiske glitches i en subtil vekslen mellem repetition og improvisation.

Burnt Friedman har huseret på den elektroniske scene siden 80erne med sine utrættelige udforskninger af rytmiske strukturer, traditioner og grænser. Blandt Friedmans mange musikalske samarbejder tæller flere fabelagtige udgivelser med den for nylig afdøde CAN-trommeslager, Jaki Liebezeit.

Den iranske mesterpercussionist Mohammad Reza Mortazavi har med sine utrolige fingerfærdigheder sat helt nye standarder for de persiske instrumenter, tonbak og daf. Mortazavi har optrådt for dansende festivalgængere på blandt andet Global Copenhagen, Roskilde Festival og WOMAD Festival såvel som i prestigefyldte koncertsale som Berliner Philharmoniker. Som tv-kanalen ARTE udtrykte det, “…kan man nemt få indtryk af, at han ikke har blot to men mindst seks hænder.”

Tilsammen vil de to mestre kreere en horisontudvidende koncertoplevelse på ALICE.

Více akcí 24.3.2018

Antitalent + Madhouse Company a Pel Mel v Bys, Bystré
24.3.2018 Informace
Antitalent + Madhouse Company a Pel Mel v Bys
Live Music with The Good Guys!, Pittsburgh
24.3.2018 Informace
Live Music with The Good Guys!
Donna Donna / Lucas Benoit, Portland
24.3.2018 Informace
Donna Donna / Lucas Benoit
The Lowdown Drifters, Portland
25.3.2018 Informace
The Lowdown Drifters
Zobrazit více akcí 24.3.2018